Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

FERRARA SN-125 húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes

Hivatalos forgalmazó-Extra Garancia-Részletfizetés 0%THM-el

819 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyhaluxnet.hu
 

Ferrara - SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes (SN-125)

819 900 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
muszakinet.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 819 900 Ft

További termékek a kategóriából

További FERRARA termékek: FERRARA Ipari hűtőszekrény, hűtőgép

Forcar ER200 Ipari hűtőszekrény, hűtőgép 172 434 Ft-tól Forcar ER200 Forcar ER200SS Ipari hűtőszekrény, hűtőgép 203 225 Ft-tól Forcar ER200SS Maxima ER200SS (09405004) Ipari hűtőszekrény, hűtőgép 223 520 Ft Maxima ER200SS (09405004) H.Koenig BLK660 Ipari hűtőszekrény, hűtőgép 681 190 Ft H.Koenig BLK660
Termékleírás
Típus Hűtőszekrény
Kialakítás Beépíthető
Mini hűtő Nem

Polcok

Polcok száma 2

Méretek

Szélesség 59.5 cm
Magasság 80 cm
Mélység 53.5 cm

További tulajdonságok

Nettó hűtőtér 125 liter
Kijelző Van
Üvegajtó Igen
Zárható ajtó Igen

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A húsérlelés megkerülhetetlen lépés, hogy a marhahús igazi steakké válhasson. Az érlelési folyamat szárazon, illetve nedvesen is végbemehet. A természetes húsíz kedvelői a nedvesen érlelt steaket részesítik előnyben, de a húsimádók egy része az intenzívebb, szárazon érlelt húsokat kedvelik. nedves érlelés (wet-aging)A száraz érleléssel ellentétben egy egészen új technikáról van szó. A nedves érlelés során a marhahús speciális, vákuumzárású csomagolásba kerül. A fagypont körüli hőmérsékleten való tároláskor természetes enzimek gondoskodnak róla, hogy a hús omlósabbá és ízletesebbé váljon. A nedves érlelés mindössze pár napig tart, emiatt jóval olcsóbb eljárás, mint a száraz érlelés. A rövid ideig tartó érlelés alatt a hús nem veszít annyi vizet, ezért jóval nedvdúsabb marad. száraz érlelés (dry-aging)Egy ősi, tradicionális húsérlelési technikáról van szó, amit napjainkban nagyobb körültekintéssel végeznek, mint hajdanán. A száraz érlelésnél a húst általában felfüggesztve, csomagolás nélkül, hidegben, 1-3 Celsius fokon, rendkívül magas, 75-85 %-os páratartalom mellett érlelik. Meg kell jegyezni, hogy ez egy kifejezetten drága húsérlelési technika. A majd egyhónapos (esetenként többhónapos) érlelési idő alatt megszakítás nélkül biztosítani kell a megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat, továbbá az eljárás során bekövetkező akár 25%-os tömegcsökkenést is bele kell kalkulálnunk az árba. Ezért is számít nálunk még kifejezett ritkaságnak. Azonban a húsérlelő hűtőszekrényeknek köszönhetően ez az arány jelentősen javulhat. Ezekben a készülékekben a súlycsökkenés akár 8%-ra is lecsökkenhet. ajánlott érlelési időtartam:bélszín: 1 hétvékonykolbász: 2 hétsonka: 3 hétrostélyos, hátszín, T-bon steak, vastagkolbász: 1 hónapszalámi: 2-3 hónap
 
Európa egyik legkedveltebb üveges, üvegajtós vendéglátó ipari, nagykonyhai hús- és sajtérlelő hűtővitrinje. A FERRARA SN-125 stílusos megjelenésével tökéletes választás mindenkinek, aki a húsérlelés folyamatát végig szeretné követni, hobbi vagy profi szinten egyaránt. A kiváló minőségű és hatékony szárazérlelési folyamatnak köszönhetően a húsok és delikátok könnyedén kifinomulnak. A száraz érlelés a húsok finomításának egyik legrégebbi és legjobban bevált módszere. A FERRARA SN-125 húsérlelős hűtőszekrénye nemcsak steakek, hanem szalámi, sonka vagy száraz érlelésű sertéshús kezelésére is használható. A készülékben egyszerre 20 kg hús fér el polconként. A modern elvárásoknak megfelelő kialakítása miatt nagyszerű kiegészítő lehet éttermekbe, hentesboltokba vagy akár a konyhába is. A profi dizájn, az üvegajtó, és a benne érlelt delikátok elismerő pillantásokat váltanak majd ki a látogatókból. Ezenkívül a kapcsolható fehér LED-igazán étvágygerjesztővé varázsolja a látványt.
 
Az érintőképernyős kezelőpanelnek köszönhetően minden beállítás könnyen elvégezhető, és a szabályozható hőmérsékleten, páratartalommal és ventillációval az érési folyamat néhány héten belül automatikusan lezajlik a készülékben. A beépített UVC-rendszer biztosítja a belső antibakteriális tisztaságot, garantálva, hogy semmi sem károsítja az értékes húsdarabokat.
 
Egyedi tulajdonságok:
Vendéglátóipari felhasználásra, térfogat: 125L, polcok száma: 3, teherbírás/polc: 20 kg, kapacitás: 30 kg, teljesítmény: 140 W,
kampók száma: 2, teherbírás/polc: 20 kg, hőtartomány: 2-14 °C, páratartalom-szabályozás: 50-85%
 
Sótégla és sótartó tálca (külön rendelhető tartozékok)A száraz érlelés során az érlelőszekrényben lévő sótégla részecskéi természetes úton vonják ki a húsból a nedvességet. A száraz környezet fenntartja, elősegíti a kívánt kémiai reakciók végbemenését a húsban. Ez magában foglalja a fehérjerostok denaturálását, ami megpuhítja a húst, hogy fokozott zamatosságot biztosítson. A sótégla használata az érlelőkamrában természetes antimikrobiális környezetet teremt, amely megakadályozza a káros baktériumok elszaporodását, és lehetővé teszi a hús hosszabb érlelését.
A sótartó tálcába egyszerre 3 db sótégla helyezhető.
A só használatának legnagyobb előnye, hogy teljesen átalakítja a hús ízprofilját, igazán különleges ízvilágú végeredményt lehetővé téve.

Használati utasítás

Méretrajz

Így is ismerheti: SN 125, SN125

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.